Currency
Language
Cosul meu

Cum platesc

Chei - Cum platesc

 

În momentul finalizării comenzii o să aveți de ales una dintre metodele de plată disponibile în prezent. Puteți alege dintre:

- Plată ramburs (numerar) la livrarea comenzii *disponibil doar pe teritoriul Romaniei

Dacă selectați această metodă, o să achitați întreagă sumă de pe factură către serviciul de curierat când coletul ajunge în posesia dumneavoastră. 

- Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

- Plată prin transfer bancar

Dacă selectați această metodă, Chei o să va trimită o factură proforma pe adresă de email. După ce plată va fi efectuată de dumneavoastră, Chei va onora comandă.

- PayPal

Dacă selectați această metodă, sumă de bani de pe factură dumneavoastră o să va fie retrasă din contul Paypal. Această metodă este recomandată pentru colete internaționale, deoarece plată se face instant și coletul pleacă în cel mai rapid timp de la noi.